Home

Oogstfeest Zuidwest 2022

Oogstfeest Zuidwest 2022

Op 10 september barstte het Oogstfeest los op 5 locaties in Vrederust, Bouwlust en Moerwijk. Bekijk de video hieronder en lees hier meer!

Feestlocaties

VREDERUST

Openingsfeest MengelMoestuin 
Binnentuin achter Pachtersdreef 4
13.00 – 16.30 met boomklimmen, schminken, Kleurfeest, gratis eten, muziek van Metsakukkia en leuke workshops voor jong en oud!

Wandel mee met Frank Kanhai

In samenwerking met de Bas van de Goor Foundation organiseert Frank Kanhai een Oogstwandeling van het Openingsfeest op de MengelMoestuin in Vrederust naar het Slotfeest bij Middin aan de Guntersteinweg in Moerwijk. We vertrekken om 16 uur vanaf de Pachtersdreef en wandelen samen naar het Slotfeest, wandel je met ons mee?


BOUWLUST

Werkzijde Moestuin
VERPLAATST naar zondag 11 september!
Plantsoen naast Werkzijde 28
13.00 – 15.00 opening van de moestuin met koffie, thee en lekkers

Middenstede Moestuin
AFGELAST!
Binnentuin tussen Middenstede en Woonstede
15.00 – 17.00 met koffie, thee en zelfgemaakte lekkernijen


MOERWIJK

Marcustuin
Tuin achter de Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92
11.00 – 14.00 met lekkere soep en pizza’s bakken in de stenen oven in de tuin!

Paradijstuin
Binnentuin tussen Aagje Dekenlaan, Pieter Langendijkstraat en Joan Blasiusstraat
13.00 – 16.00 neem een picknickkleedje mee en vier onze oogst met ons mee!

Groenstrook Sara Burgerhart
Sara Burgerhartweg ter hoogte van Rhijnvis Feithlaan
13.00 – 17.00 met pannenkoeken, spelletjes, suppen en afval opvissen uit de sloot!

Slotfeest Middin
Guntersteinweg 70 
17.00 – 21.00 met gratis eten en live muziek!

Programma Slotfeest

17.00 – 18.00
Inloop met optredens van Familia Volante
en Nina & Febby, het lekkerste schaafijs van Sranami’s lemonade & ice, een proeverij door Shanine Surinaamse Chutney en Haags Halal, en alles wat je wilt weten over energiezuinig koken door Stichting Duurzaam Den Haag

18.00 – 19.00
Diner door Participatiekeuken en Tienerrestaurant met muziek van Tom Besuyen en Zee & Haven

19.00 – 19.30
Prijsuitreiking Potjes Challenge

19.30 – 19.50 Yaëll Campbell 
19.50 – 20.10 Jack Faded
20.10 – 21.00 DJ Adnan.PSD


ARTIESTEN

Nina & Febby
Na twee jaar stilzitten door corona waren Febby en Nina het eens: we mogen weer en zijn toe aan een nieuw geluid! Febby bekend van de legendarische Febby sessies en Nina met de titel beste singer-songwriter van regio Haaglanden, slaan de handen in een als nieuw duo. Met hun akoestische covers en een nieuw fris repertoire, halen ze hun inspiratie uit acts zoals Van Halen, Mammoth WVH, Paramore en Nothing But Thieves.

Yaëll Campbell
Yaëll Campbell is een jonge artiest wiens muziek niet onder één genre te plaatsen valt. Hiphop, spoken word, akoestische gitaarnummers, house-achtige tunes, rap… het komt allemaal voorbij.
De artiest begon al op jonge leeftijd met de muziek en leerde tijdens workshops van onder andere Awkwasi, Shirma Rouse en Trijntje Oosterhuis hoe de stemvork in de steel zit. Zijn eerste nummer schreef hij op zijn dertiende, nota bene samen met Alain Clark. 

Jack Faded
Ook wel bekend als de ‘Prins van de Grote Markt’ bracht eind 2019 zijn debuut EP uit. Deze EP beschrijft het leven van een kroegtijger die het nachtleven in de Haagse binnenstad onveilig maakt. Variërend van oldschool beats tot happy trap weet hij zijn eigen sound te creëren. In 2021 is Faded vooral op de achtergrond actief met het hiphopplatform Vijf Vier en als
entrepreneur weet hij de Haagse scene op nieuwe manieren te connecten.

DJ Adnan.PSD
Als resident DJ van Vijf Vier weet Adnan (1995) het publiek altijd op unieke manier te verassen. Van hiphop party tot studentenkroeg weet hij de voetjes van de vloer te krijgen. Zijn voorliefde voor Hiphop, techno en elektronische muziek is vaak terug te horen in zijn mixes en geeft een unieke twist aan de avond.